Добро почна па се испокрши (видео)

Сподели со своите пријатели

Пуштип гледаш га видео и викаш си еј колко добро вози дечко, фалиш га малце, све док он после неколко секунде не се разби, па некако почеш да осеќаш малце жал, а повише да ти е накуде смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.