Добро оправдање ако те фатив у регал на шваљерку (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д се криев, шваљери прво изберев да се скриев у регал, пошто шансе муж ву да те најде су помали.

Loading...

Затој, ако се деси да те нањуши муж ву, одбери да раскажеш нешто слично на овој што се нуди на видео од француски Canal 5+++.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.