Добро е к’д дома си имаш досетљивога татка (видео)

Сподели со своите пријатели

За роденден, малиша треба да дувне свеќичку прикачену на кап – кејк, ама нешто не му поваѓа од руку, пошто дете не знае, и не му текнуе накуде да га насочи ваздух.

Loading...

И туј на сцену наступа досетљив татко, и донаса цевче…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.