Добија отказ па решија с’с багер да уништи авион (видео)

Сподели со своите пријатели

Само неколко милиона евра е штета што е нанесена на авион, а све тој како резултат на револт што се насобраја куде бившога радника у компанију од куде га отпуштиле.

Ама на њега не му сечело секирче превише па одлучија се на овакв потег, а нормално цел настан доваѓа од Русију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.