Добар покушај ама.. (галерија)

Сподели со своите пријатели

Овија људи пробале да напарвив нешто да испаднев интересни, ама некако фитна ги е доста проѕирна.

Loading...

Ипак к’д гледаш како некој мисли дека е интересан, а ти знаеш дека не е некако ти биде интересно па се насмееш на туѓу глупоќу.

Еве насмејте се на овија другари што сакале да направив нешто, ама без успех.

Ипак добар покушај…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.