Директор слави крај на школску годину (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео на кое се гледа каок директор игра на прославу што завшрила школска година е права зараза по интернет, а сигурно веќ погаѓате доваѓа ни од Русију, пошто нема друг народ способан за такви глупости освен Руси и Балканци.

Он игра пред куп ученици од школу, ама и пред гувернера на руску област Саротовска, а како изгледа његово весеље што се откачија ваљда од ученици погледнете и сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.