Девојка која беше парализирана 11 дена ја изненади својата медицинска сестра (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога Бејли Мјурил необјасниво станала парализирана од половината надолу нејзините родители и медицински сестри се исплашиле дека таа ќе остане парализирана од остатокот на нејзиниот живот.

Loading...

Но Бејли ги шокираше сите кога наеднаш после 11 дена подоцна стана од нејзината инвалидска количка.

Погледнете ги реакциите подолу на видеото во кое Бејли и припремила изненадување на својата омилена медицинска сестра.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *