Дете се гуши од дим, ама „тато“ не му дозволуе да га угаси цигаре (видео)

Сподели со своите пријатели

На платформу на „Live Leak“ е поставено малце шокантно видео на кое е прикажано дете, кое нема повише од 2-3 годинке, како пиши цигаре, а човек кој га снима наводно е његов татко и му приговара како тој треба да га прави на „прав начин“.

Никој не е сигуран куде е направено видео, али поставено од од некоју си кинеску провинцију Гансу. Дете по инструкцие на татка пушти цигаре и кашља, а иако у повише наврати сакаше да га угаси цигаре, тате му стави до знање тој никако да не га прави.

Овој не е едино видео на интернет куде родители им давав на малолетници да пушив цигаре и при тој да ги снимав, али е одлично видео за да научите како родител не треба да изгледа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.