Дете на пут да биде фудбалска ѕвезда (видео)

Сподели со своите пријатели

Некои едноставно се раѓав талентирани, ма колко и да га порекнуев спортисти дека е повише тренинг, ипак талент исто игра много важну улогу у живот.

Тој што овој мало детенце га прави с’с топку ни дава некоју наду дека оно едн д’н ќе прерасне у голему фудбалску ѕвезду.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.