Дете дигитрон – решава пет километра дугачки задаче како од шалу (видео)

Сподели со своите пријатели

Овакви задаче, и да су напишани на лист хартију или при себе да имаш триста дигитрони, па нема да можеш да ги решиш.

Loading...

Мали разбива, свака част.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.