Десет пут пада у несвест док другар му тера сеир (видео)

Сподели со своите пријатели

Качени на ролеркостер, двоица другари почнуев да викав и да се дерев од возбуду, арно ама, док ед’н ужива, другар до њега десет пут пада у несвест од стра.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.