Демиан Волтерс има нов подвиг: Скок од банџи на две ручке (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви следбеници на Демиана, знаев отпрлике што прави ов’ј дечко.

Loading...

Демиан иначе е гимнастичар, каскадер и паркур експерт, и његови подвизи су много следени на социјални мреже.

Еве што е најново….


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.