Дефиниција за хаос: Овакој се Кинези враќав од одмор (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислесте дека е трагедија оној што се дешава по наши путишта, к’д ќе се заглавив возила на путарине и границе посебно у летан период, у голему грешку сте.

Loading...

Ви до с’га највероватно не сте имале прилику да видите како изгледа к’д Кинези се враќав од завршен одмор. Не смо имале прилику ни ми да видимо, али пошто наидесмо на такво нешто мора да ви га пренесемо да видите што уствари се туј дешава.

Ако некад некој ве праша што е тој хаос, слободно можете да му одговорите тој е к’д Кинези се враќав од одмор. Нормално овакв одговор не користете у школу за да не се зезнете сами себе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.