Дефиниција за добро дресирано куче (видео)

Сподели со своите пријатели

На почетак изгледа како ништо да не се дешава, за да у исту секунду, дојде до изражај ептен добра дресура на добермана.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.