Дедо продава тикве, ама и нож за полицајци (видео)

Сподели со своите пријатели

Српска јавност на големо бруи за случај за наводну полициску бруталност над деду, кој на пазар продавајќи тикве, улегна у вербалан конфликт сас полицајци.

Loading...

Имено, според широку српску јавност, дедо е тепан од полицију само затој што е замолен да се тргне сас све његови производи, док, некои коментирав дека на снимку добро се гледа дека дедо вади нож, па затој е приведен од полицајци.

За овуј непромислену ситуацију, дедо богами ќе си одлега затвор малце.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.