Дедо попе, па што ти е музика крива?

Сподели со своите пријатели

Нервозан поп навали да тепа музику, пошто га стра, немој некој паре да ги даде на трубачи уместо на цркву.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.