„Децо јел волите брзу вожњу?“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Верувале или не работи се за рекламу за продавницу. Али направена е на доста оргиналан начин што ќе ве насмее сигурно, а цело време нема да знаете дека уствари се работи за рекламу.

Loading...

Како и да е дедо е шампион у дрифтање трактор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.