Дечко ву пребаци нешто, па га она здраво премлати (видео)

Сподели со своите пријатели

Е такој е тој к’д сакаш у школу да се правиш паметан па да пребацуеш свашта на девојчиња и да бидепш мангуп, ама можеш да испаднеш кретен и тој од гаќе да испаднеш к’д ќе наидеш на овакво деојче што ќе те премлати.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.