Дечко разбива како игра билијард (видео)

Сподели со своите пријатели

Вештина на играње билијард, односно, прописно маневрирање на стап и топке сас детску руку е нешто што не се гледа свак д’н.

Loading...

Дете разбива билијард, поштено.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.