Дечко нема појма дека е жртва на on – line познанство (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако се решите да се запознаете сас некога или некоју од интернет, бидите много внимателни.

Loading...

Овој видео е само још ед’н доказ дека сви ми можемо да се најдемо у слични ситуације, и добро е што овде се работи за подметнување и зезанцију.

На почетак све изгледа идеално, и туј почнује заплет.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.