Дечко има кул работу – храни преко 100 змије (видео)

Сподели со своите пријатели

Језиво изгледа на прв поглед да отвориш фиоку у коју живи некоја ѕвер змија, за да ву дадеш да еде, ама, по свет има људи кои и тој га работив за плату.

Loading...

У седамминутно, поприлично досадно видео, може да се види како се чував змије кои највероватно после се користив за добивање противотров, ама док да дојдев на ред, некој мора и да ги нахрани.

Кој има стра од змије, нека га занемари видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.