Дечко гу учи да пуца од калашњиков, а она за малко ќе га утепаше (видео)

Сподели со своите пријатели

На жене не треба много да ги се дава да баратав с’с пушке и пиштољи, оно додуше на никога да не се дава најдобро, ама добро.

Loading...

Све у свему дешавка е траги-комична, а што конкретно се дешава погледнете у видео и ќе дознаете како за малце ќе изгинеше дечко затој што на глушачу дава пушку у руке.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.