Дечко е битан док не се појави селебрити и хотелска соба (видео)

Сподели со своите пријатели

Нова епизода на Модел Пранкстерс обработује феномен за тој, колко славни личности и слава може од обичну цуру да направив да забрави, и дечка, и све што има стекнато док не дојде до понуду за хотелску собу.

Loading...

Некако е тешко да се поверује дека све овој се дешава, ама, пред факти, и богови ќутив.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.