Деца се ”скаменива” од радост за Ибрахимовиќа (видео)

Сподели со своите пријатели

На квалификациски натпревар помеѓу Шведску и Црну Гору, домашан тим прослави победу сас резултат 3:1, а Златан Ибрахимовиќ докажа дека е фудбалска ѕвезда сас два постигнати гола.

Loading...

Како и пред свак натпревар, Златан беше у центар на внимание на јавност.

Имено, пред излаз на терен, две момчиња имасва среќу да се сретнев сас своега идола.

Реакција на лице на деца кажује све.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.