Давид Темелков го расплака жирито на Икс Фактор (видео)

Сподели со своите пријатели

Давид, ти прв ме расплака… Се`уште никој ме нема расплакано, ти си прв.

Loading...

Со овие зборови, Александра Ковач, дел од жирото го оцени настапот на 22 – годишниот Давид Темелков по настапот на шоуто Икс Фактор.

Давид настапи со песната на Тоше ”Тајно моја”, и обезбеди сигурен пласман во понатамошното натпреварување.

https://www.youtube.com/watch?v=VGGlOkwYS8s


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *