Дали су овој најглупи полицајци у свет? (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви знаев вицеви за плавуше и полицајци и за тој како су они глупи (свака част на искључоци), па можда е и тој у прашање и с’с овија дечки или едноставно можда не им е бија д’н.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.