Дали сте знале дека Мона Лиза е креација на Леонардо ди Каприо? (видео)

Сподели со своите пријатели

На сви ни се дешава да прогрешимо, ама к’д е у живо програм е веќ туј нема опроштај и нема назад. Можда нема да ти замерив работодавци, ама ќе се избрукаш сам себе до коску.

Loading...

Исто такој се избрука и водителчево од видео што тврди дека Мона Лизу гу нацртаја Леонардо ди Каприо.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.