Дали сте виделе мачку куде се бори с’с брисачи на авто? (видео)

Сподели со своите пријатели

Тој што су га они замислиле у главу у т’ј момент само они си знаев, дали мислив дека мавав нешто или сакав да уловив некој плен тој остављамо на њима, а ви погледнете како изгледа мачка к’д се заигра с’с брисачи на авто и покушава да ги фати. Изгледа стварно интересно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.