Дали сте спремни за најнову фризу: Плескање по главу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Има нов тренд на фризуру што е моментално активан веќ некое време, посебно куде селски брице, а тој е плескање по главу. Ако не сте слушнале за овакву фризуру много сте пропуштиле, а ми не сакамо ништо да пропуштите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.