Дали би ја препознале Вашата мајка со ВРЗАНИ очи? (видео)

Сподели со своите пријатели

Добро познато е дека врската помеѓу мајката и детето е посебна. Но, овој експеримент ни докажа уште еднаш дека е навистина така како што изгледа.

Loading...

Во експериментот учестуваа мали деца со врзани очи на кои им беше дадена задача да ја пронајдат својата мајка помеѓу неколку жени, врз основа на допир. Децата можеа да ги користат само нивните раце. Тие многу бргу знаеја на која страна да појдат за да ја пронајдат својата мајка.

Погледнете што се случуваше понатаму.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *