Дали е овој најхрабро дете у свет? (видео)

Сподели со своите пријатели

Има 12 године и ваљда е толко уален и никад не едело карање или ќутек од свои дома за да сфати дека не треба да се игра с’с све, а посебно не с’с живот по кој можев да посегнев овија змијурине.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.