Дали е овој најдобар начин за возење к’д ви гу одземев дозволу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дешава се да му гу земев на некога дозволу или едноставно да добие забрану да вози по некој месец ако е бија пијан или слично.

Loading...

Еве и овј другар исто. Амаа он не е глуп. Снаодљиви људи никад нема да имав досадан живот. Он си га вози авто од сувозачко седиште, док на возачко нема никој.

С’га да малце е језиво к’д погледне некој од страну авто вози, а нема шофер, али он тера.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.