Дали е овој будуќност на фитнес? (видео)

Сподели со своите пријатели

Технологија стварно од секунду у секунду е све боља и некои уреди ни га подобруев живот, али овј уред што га користи дечко док се билда у теретану е супер кул што би кажале у Америку. Mожда и не толко кул док се вежба у теретану, али замислете дома купите ву на жену и после не може да се жали дека цел д’н ишла натамо навамо и се утепала од работу па ноге гу болив.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.