Дали е довољан Lamborghini Huracan за да се добие број од било коју девојку? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко само сакаше да провери дали е довољно да га имаш нов Lamborghini Huracan и да га добиеш број од било коју девојку.

Loading...

За т’ј циљ он направи експеримент у Лас Вегас. Прашува непознати девојке да му дадев број и дали би сакале да пројдев малце време с’с њега.

Али, место да седнев у Lamborghini Huracan, он направи нешто неочекувано. Рекацие су фантастични.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.