Дали би сте пробале од овија бизарни и чудни деликатеси? (фото)

Сподели со своите пријатели

Дали сакате да пробате некои нови работе и себе да се опишете како авантуристу у исхрану? Ако су ваши одговори позитивни, однак можда овој е прав ресторан за вас, тамо се служив, најретки и единствени едења на свет.

У Јапонију има ресторан што служи невероватни специјалитети што само гурмански авантуристи можев да ги пробав. Еве ми ќе ви пренесемо неколко од тија специјалитети.

Можете да поченете на пример с’с некои бубачке.

На некои су им омилени црви.

Ако сакате да бидете елита поручете си гуштера.

Служи се и крокодилско месо, што бија прав деликатес

Можете да едете и шкорпију не е проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.