Да се запрепастиш: И овој било некоја мода (галерија)

Сподели со своите пријатели

К’д ќе ги погледнете овија другари и другарке ќе се запрашате дали овој стварно постои.

Loading...

Морамо да ве разочарамо, затој што ипак постоив и овакви лудаци у свет. Викав дека за укус не се расправља, ама тачно е. С’с овија не треба да се расправљаш него да бегаш од њима.

Џабе не викав „сто људи – сто чуди“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.