Да се врати време к’д жене овакој се тепасва за бидермаер (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Традиција да се фрља букет на свадбе понекад е одлична забава, меѓутим некои жене га тој сфаќав преозбиљно.

Loading...

Кој знае, можда е пуста жеља они да бидев следеќи, док њин дечко седи у некој ќош и моли бога да не га фати онај његова.

Како и да е, на некои свадбе овај традиција изгледа урнебесно добро, што с’с оглед дека моментално нема свадбе, веруемо много ви фали.

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *