Да се наежиш: Нова руска игра – HardJump (видео)

Сподели со своите пријатели

Руси су прилично итересан и иновативан народ. Доказ за тој е овој видео на кое они играв доста екстреман танц што га носи назив HardJump и у суштину значи „тежак скок“.

Loading...

Ќе помислит еодма дека само скакав, ама човече што вика една професорка од средњу школу (знаете гу сигурно) „Овој е умеќе“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.