Да се надамо дека после овој дечко е останаја жив (видео)

Сподели со своите пријатели

Не знаемо што е уствари његов циљ. Вози покрај некои провалие и од ед’н пут он улетуе надоле у њума с’с точак. Е с’га не знаемо што е поента на скок, дали е сакаја да докаже нешто, дали е сакаја да изврши самоубиство или овој е реклама за фамозни „go pro“ камере као ти се разбиеш на камеру не ву е ништо колко е јака.

Loading...

Сви опцие су у игру, али рипање е смртоносно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.