Да помогнеме на Никола Докиќ да ја победи болеста

Сподели со своите пријатели

Никола Докиќ е роден 1988 година и веќе осум години наназад се бори со леукемија, кога во 2007 му е дијагностицирана болеста Хочинг лимфом.

Loading...

Бидејќи неговото семејство нема доволно финансиски сретства за да го покрие долгогодишното лечење и претстојната исклучително скапа терапија, потребни се донации од сите хумани луѓе!

Донирајте на 077 143-144, а за останатите мобилни оператори, броевите за донации се во процедура.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *