Да не се потроши алохол, па макар се он утепаја (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко се залете да гу фати флашу главу ќе скршеше, ама спаси гу. Е с’га постоив две опцие или он работи тамо па тај флаша е первише скупа ако се скрши да га терав да гу плаќа, или едноставно човек не дозволуе да се злоупотреби алкохол ни капка.

Loading...

А не како у Куманово ракија се користи и за прозори и за стакло на астал, дезинфекцију(што од надвор што од унутра) и за што још не.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.