Да гласамо, Ганчо Коњчето да биде ѕвезда на месец (видео)

Сподели со своите пријатели

На бугарски портал Воубс, Ганчо Кончето (коњчето) на македонски, моментално се бори да улегне у трку на најгледани видео записи за месец септември, и искрено добро му иде.

Loading...

Сниман куде гу раскажуе своју животну приказну, Ганчо при тој се умишља дека веќ е позната филмска ѕвезда.

Ајмо, царе. Само напред, победи ги сви конкуренти.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.