Црногорци му помагав на Непал ама сас тежак мајтап (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Откако тресна земјотрес у Непал, менаџмент на црногорски Телеком одлучи у хуманитарни цели да помогне на т’ј јадан народ, арно ама, искочи повише терање циркус него помош од граѓани.

Loading...

crnogorci

Како членка на Дојче Телеком, црногорски телеком донесе одлуку дека нема да ги наплаќа повици од фиксну и мобилну мрежу од Црну Гору према Непал, како и роаминг повици од Непал кои ќе ги реализирав корисници кои „евентуално пружав помош на терен“.

Capture

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *