Црногорац помера контејнер за да га паркира скупо авто (видео)

Сподели со своите пријатели

Добро не е он крив што има толко добро авто, а некој од чистоќу га занпаја контејнер на погрешно место, могаја е да га удара као Милан од „Жикину династију“, ама не. Он бија фин и га потргнаја.

И после кажете дека Црногорци биле мрзе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.