Човечко совршенство претставено преко карате вештине (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако размислиш боље, сфатиш дека човек е уствари совршено суштество.  Нема нешто што не може да направи, све док има волја, елан и мотив.

Loading...

Погледните само што правив карате мастери.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.