Чек да виду да не е покварено случајно (видео)

Сподели со своите пријатели

Прво што би помислија дека нешто е покварено, ама никако да му текне дека син му е малце голем идиот што га зеза од одозгора и намерно га отвара гепек после његово свако затварање.

Пробајте овакој и не кажујте дека сте ви, иначе ќе паднев ќутеци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.