Церешна се од палење гуме корнеше (видео)

Сподели со своите пријатели

Херцеговци одамна имав оригиналну идеју како да идев сватови по снашку.

Loading...

Пали гуме и грабај невесту…

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *