Центарот за јавно здравје изврши дезинфекција на 18 вагони

Сподели со своите пријатели

Како што стои во дневниот извештај од Регионалниот центар за управување со кризи во текот на изминатите 34 часа од Центарот за јавно здравје Куманово била извршена дезинфекција на 18 вагони на „Македонски железници“.

Loading...

Исто така дезинфекција била извршена и во објектите во транзитниот центар на вкупна површина од 4.000 метри квадратни.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.