Целу вечност се паркирав (видео)

Сподели со своите пријатели

Не дека изведуемо с’с сексизам спрема женски пол, ама на овуј снимку се гледа како жене управљав сс волан, маневрирав, враќав се од пакинг на пут, од пут па улазав на паркинг и на крај ќе га пракирав Мини Купер с’с последњи силе, како камион да су паркирале.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.