Цела сурија мечке им улете у базен да се разладив (видео)

Сподели со своите пријатели

Црна мечка и њојни пет млади мечиња, бегајќи од неподносљиви вруќине приметени су како улетеле у приватан базен да се разладив.

Loading...

Иако најмлади чланови на фалимилију ги изненадиле власници на базен кои почнале да се секирав за базен, а богами и деца за играчке што ги оставиле покрај њега, овија мечке биле фини и ништо не дирале, него само се бањале.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.